(Eigen)wijsheid

Situaties lijken vaak ingewikkeld omdat ze ook ergens ingewikkeld zijn. Door ze uit te wikkelen wordt alles HELDER en kunnen we weer verder gaan in onze ontwikkeling.

Opstellingen

Vaak zijn er geheimen in een familie, die soms generaties lang een rol spelen, omdat ze een eigen leven zijn gaan leven. D.m.v. representeren van familieleden kunnen de lasten zichtbaar worden en worden teruggegeven bij wie ze thuis horen. Zo kun je je van de last bevrijden en je plaats weer innemen.


Na een opstelling zul je merken, dat je weer in je kracht komt en problemen in de familie en vaak ook in je maatschappelijke plek gemakkelijker worden en soms opgelost zijn. Behalve inzicht, wat heel waardevol is vindt er ook een verandering plaats, zonder dat je hiervoor allerlei kunstgrepen uit hoeft te voeren.
Als je zelf weer de goede plek in kunt nemen ontstaat er rust, in jezelf en in het familiesysteem.


Meestal gebeuren familieopstellingen in  een groep, het unieke bij Salon Cheiron is, dat je individueel een opstelling kan laten doen, je bent zelf dan toeschouwer en er zijn geen andere mensen bij, die met hun problemen aandacht vragen. Dit kan rustiger en veiliger voelen. Alle aandacht en concentratie is er dan voor jou!


Wat vaak ook heel inzichtelijk en bevrijdend kan werken is een opstelling te laten doen over een bepaalde kwestie, een probleem waar je steeds tegen aanloopt, een belangrijke vraag, een keuze waar je voor staat, een relatieproblematiek met je partner of je baas. Binnen een paar minuten kan het HEEL HELDER worden, wat je te doen staat,wat je in de weg staat, wat je achter je kunt laten, of waar je aan werken kunt.


Van harte welkom om eens vanuit een verrassend nieuw gezichtspunt naar jezelf te kijken.
Je hoeft je baas of partner niet mee te nemen, alleen jezelf, maar als je het prettig vindt om iemand, die je vertrouwt mee te nemen om voor jou aantekeningen te maken en nog mee na te kunnen praten, dan is hij of zij van harte welkom.


Natuurlijk kun je ook met een groep afspreken om opstellingen te doen, dan kunnen jullie voor elkaar mensen of situaties representeren, voor een ieder geldt, dat je altijd te maken krijgt met thema's of kwesties, die ook in jouw leven een rol spelen.